پارافین مایع (۶۰ سی سی)

دسته:
فروشنده: مدیر سایت
تضمین کیفیت محصول در عطاری مارکت
موجود در انبار عطاری مارکت
ضمانت بهترین قیمت
موجود در انبار
  • ارسال توسط عطاری آنلاین نادعلی
بازگشت
مدیر سایت
بازگشت
  • ارسال توسط عطاری آنلاین نادعلی
    این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار عطاری آنلاین نادعلی تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک عطاری آنلاین نادعلی در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.

15,000 تومان

توضیحات

پارافین مایع یکی از محصولات عطاری نادعلی است که به طور کاملا بهداشتی تهیه شده و در بسته بندی های ۶۰ سی سی به فروش می رسد.

pen

پارافین مایع یکی از فرآورده های نفتی است که از تصفیه نفت خام به دست می آید. این محصول نفتی، پس از حذف ناخالصی های موجود در آن، به صورت یک روغن خالص، شفاف، بدون بو و طعم، و به شکل هیدروکربن شفاف تبدیل می شود. از پارافین مایع علاوه بر شمع سازی، برای مصارف بهداشتی، خوراکی و دارویی استفاده می شود. مصرف این روغن بر روی قسمت های مختلف بدن می تواند باعث کاهش دردهای مفصلی و عضلانی شود.

پارافین مایع در دو شکل “بهداشتی” و “صنعتی” تولید و عرضه می گردد. تفاوت این دو شکل در میزان ناخالصی آنهاست. میزان ناخالصی پارافین صنعتی بیش از پارافین بهداشتی است و از آن در ساخت نفت سفید، نفت کوره و نفت چراغ استفاده می شود. اما پارافین مایع بهداشتی که هیچ گونه ناخالصی ندارد، مصارف بهداشتی، آرایشی و آزمایشگاهی دارد. این پارافین را پارافین خوراکی نیز می نامند. 

 

پارافین مایع

پارافین مایع

 

پارافین کاربردهای بسیار گسترده ای نظیر شمع سازی، چرم سازی، چسب سازی، لاستیک سازی، تولید انواع جوهر، واکس نفتی و کاغذ دارد. همچنین یکی از مهمترین اجزای ساخت و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی مانند انواع کرم، رژ لب و سایر محصولات آرایشی است. ( محصول روغن کتان را هم ببینید!)

 

اشکال پارافین

  • پارافین مایع: که از برش های سبک روغن پایه تهیه می شود. کاملا بدون بو و شفاف است. همچنین می تواند در درجه اشتعال متفاوت تولید شود.
  • پارافین جامد: که از برش های واکسی یا اسلاک واکس تولید می شود. 

پارافین خوراکی

پارافین به صورت خوراکی، یک محصول چرب هیدورکربن بوده که موارد استفاده عمده در صنایع غذایی و دارویی دارد.

این نوع از پارافین، یک محصول معدنی تصفیه شده و غیر گیاهی بوده که به لحاظ ظاهر کاملا مشابه سایر روغن های خوراکی است. این روغن قابلیت تحمل گرمای بسیار زیادی داشته، از این رو برای تولید روغن های سرخ کردنی به کار می رود. 

فواید و کاربردهای روغن پارافین خوراکی

شربت پارافین:

پارافین خوراکی یک داروی ملین بوده که موجب درمان بعضی از بیماری ها و گوارشی به ویژه در کودکان می شود.

این مایع که به شربت پارافین خوراکی نیز مشهور است، غلیظ و شفاف بوده و نباید دارای رنگ یا مواد ته نشین شونده باشد. این شربت، غیر حلال در آب بوده که موجب دفع آسان می شود. مصرف بدون مجوز پزشک و یا بیش از حد آن، باعث تحریک پوست مقعد، اسهال و اختلال در جذب دارویی میشود و به طور کلی به سیستم گوارشی آسیب می رساند.

ماندگاری طولانی تر میوه ها:

استفاده از پارافین مایع خوراکی برای براق کردن پوست میوه هایی مانند سیب و پرتقال و  همچنین شکلات ها بسیار مرسوم است. این روغن موجب حفظ رطوبت طبیعی میوه ها شده و از فساد زود هنگام آن ها جلوگیری می کند. همچنین در صورت استفاده از آن بر روی شکلاتها باعث براق شدن آنها و همچنین ذوب نشدن آن ها در دمای اتاق می شود. 

متاسفانه امروزه برخی از سودجویان برای بالا بردن قدرت حرارت پذیری پارافین مایع، آن را با روغن پالم که برای سلامتی انسان ها مضر است، مخلوط می کنند. 

پارافین تراپی:

پارافین تراپی یکی از راه های استفاده از خواص این روغن برای مصارف درمانی است. این روش موجب خون رسانی عمیق به پوست شده، منافذ بسته پوست را باز کرده و سلول های مرده را از بین می برد. 

استفاده از روغن پارافین بر روی قسمت های آسیب دیده و خشک پوست، موجب لایه برداری از سلول های مرده و شاخی شده و باعث درمان اگزما می شود. 

ماساژ مفاصل با پارافین مایع گرم شده، باعث افزایش گردش خون در آن نواحی شده و در نتیجه گرفتگی و درد را کاهش می دهد. 

در حال حاضر، پارافین تراپی یکی از پرطرفدارترین روش های درمانی برای جوانسازی پوست و بهبود مشکلات آن است. این کار که معمولا در سالن های زیبایی  برای لایه برداری، نرم کردن و جوانسازی پوست صورت، دست، زانو، آرنج و ترک های کف پا انجام می شود. ( روغن گل سرخ فوق العاده است! حتما ببینید!)

 

پارافین مایع

بهترین نوع پارافین مایع را از فروشگاه عطاری نادعلی تهیه فرمایید.

 

روش انجام پارافین تراپی:

برای بهره مندی از خواص این روش، ابتدا نواحی مورد نظر را کاملا شست و شو داده و سپس آن را به پارافین مایع گرم شده آغشته می کنند. پس از چند دقیقه، پارافین خشک شده را از روی پوست جدا می کنند. در این هنگام سلول های مرده پوست به همراه پارافین خشک شده از پوست کنده شده و نرمی و لطافت پوست به خوبی نمایان می شود. 

موارد احتیاط و منع مصرف

پارافین مایع، یک روغن غیر گیاهی و غیر حیوانی و یکی از محصولات پتروشیمی است. در نتیجه استفاده مداوم و بیش از حد آن، موجب بیماری های گوارشی می شود.

بانوان باردار و مادران شیرده قبل از استفاده خوراکی از این روغن، حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

(مرتبط بخوانید ..فواید  روغن شترمرغ برای پوست)

توضیحات تکمیلی

وزن 45 g

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پارافین مایع (۶۰ سی سی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *